0495-539563 Werkdagen 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag 8.30 - 12.00 uur

KAESER compressoren

Mans Machines heeft diverse compressoren van het merk KAESER in het aanbod. KAESER is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit compressoren, die in diverse vakgebieden gebruikt kunnen worden om machines en gereedschappen aan te drijven. Koopt u een compressor van dit gerenommeerde merk, dan weet u zeker dat uw compressor vele jaren mee gaat.

KAESER compressoren: meer perslucht met minder energie

Een groot voordeel van het aanschaffen van een KAESER compressor, is het feit dat deze compressoren erg energiezuinig zijn. Door energiebesparende systemen in de compressoren te verwerken, maakt KAESER het mogelijk om uw compressor minder energie te laten verbruiken. Investeert u in een KAESER compressor, dan betekent dit dat u op de lange termijn tientallen tot honderden euro’s kunt besparen op de energierekening.

Nu denkt u misschien dat uw schroefcompressor minder perslucht levert door de energiebesparende systemen van KAESER, maar dit is absoluut niet het geval. Door de innovatieve KAESER systemen in de compressoren , is het zelfs mogelijk om meer perslucht met minder energie te leveren. Door de ruime onderhoudsintervallen en hierdoor lagere onderhoudskosten hebt U met een KAESER compressor de juiste compressor van Duitse topkwaliteit met een lange levensduur.

Vind de beste KAESER compressor in ons grote aanbod

Mans Machines biedt diverse compressoren van het merk KAESER aan. Bekijk ons aanbod KAESER compressoren, zoek de machine die aan uw eisen en verwachtingen voldoet en schaf deze machine voor een aantrekkelijke prijs aan. En heeft u hulp nodig bij het aanschaffen van een nieuwe lucht- of schroefcompressor van KAESER? Dan kunt u onze specialisten altijd raadplegen om u van vrijblijvend advies te voorzien.

Kaeser compressoren

KAESER compressoren reparaties en onderhoud

Heeft u al een compressor van KAESER in uw bezit en functioneert dit apparaat niet meer optimaal? Dan kunt u gebruik maken van de expertise van onze monteurs voor een volledige reparatie of compleet onderhoud. Door de jarenlange ervaring van onze monteurs, kunnen deze professionals alle mogelijke problemen met KAESER compressoren oplossen. Functioneert uw compressor nu nog goed en wilt u dit graag zo houden voor de langere termijn? Dan kunt u onze monteurs ook inschakelen voor frequent, uitgebreid en professioneel onderhoud.

Klik hier voor het volledige assortiment.