0495-539563 Werkdagen 8.00 - 17.30 uur
Zaterdag 8.30 - 12.00 uur

Metabo compressoren

Metabo compressoren betreffen handzame energiepakketten die u kunt gebruiken voor diverse eenvoudige industriële toepassingen. De compressoren zijn handzame en lichte instapmodellen die verkrijgbaar zijn met vermogens tussen de 1,1 kW en de 1,5 kW. De luchtcompressoren zijn niet geschikt voor zwaardere industriële toepassingen, maar kunnen wel gebruikt worden voor het lichtere en meer eenvoudige werk. Mans Machines heeft een groot aanbod hoogwaardige Metabo compressoren voor al uw klussen en projecten.

Metabo com

De kenmerken van Metabo compressoren

Metabo compressoren staan bekend als handzame en gebruiksvriendelijke compressoren met een licht gewicht. De compressoren hebben een hoogwaardige Condordrukschakelaar en manometer, robuuste wielen en een rubberen voet die het mogelijk maken uw compressor eenvoudig te transporteren en een extra rubberen handgreep voor een comfortabele bediening. U kiest zelf wel vermogen u nodig heeft en welke reservoirinhoud u wenst te gebruiken voor uw kleine compressor en wij zoeken de beste Metabo compressor in ons aanbod.

Metabo compressoren worden voornamelijk aangeschaft voor projecten in en rondom huis en semiprofessioneel gebruik van de machine. Heeft u een schroefcompressor nodig die u voor zwaardere industriële toepassingen kunt gebruiken, dan geven wij u graag advies over welke compressor het beste bij u past.

Metabo compressoren reparaties en onderhoud

Metabo compressoren hebben standaard een lange levensduur, maar u kunt deze levensduur eenvoudig nog meer verlengen. Investeert u namelijk in een professionele reparatie bij een defect aan uw Metabo compressor en schakelt u onze monteurs regelmatig in voor professioneel onderhoud, dan gaat uw compressor nog langer mee. Wat het defect aan uw compressor ook is en hoe vaak u onze specialisten ook wil inschakelen voor het onderhoud aan uw mobiele compressor: wij helpen u graag.

Heeft u vragen over ons grote aanbod Metabo compressoren of wilt u één van onze monteurs raadplegen voor een reparatie of onderhoudsbeurt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor het volledige assortiment.